Κρασί - Για όλα όσα νοιάζεσαι

Τα καλύτερα κρασιά από ελληνικούς και ξένους αμπελώνες

Στην πάντα ενημερωμένη κάβα της ΑΒ θα βρεις τις πιο αντιπροσωπευτικές προτάσεις από μια μεγάλη ποικιλία οινοπαραγωγικών χωρών.

Ένα κρασί που συμβάλλει σε έναν καλό σκοπό

Το εμβληματικό οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ καλύπτει από το 2019 τα έξοδα διατροφής και περίθαλψης για όσο το δυνατόν περισσότερα αδέσποτα βρίσκονται στην περιοχή που εδρεύει, στον Δήμο Μετσόβου. Θέλοντας να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια, το οινοποιείο εμπνεύστηκε το «The Black Squirrel Project» και αφιέρωσε τρια από τα κρασιά του σε αυτόν τον σκοπό. Κάθε φορά που τα επιλέγεις από το ράφι των ΑΒ, ένα ευρώ δίνεται κι αξιοποιείται στην προστασία των αδέσποτων ζώων στο Μέτσοβο. Θα τα βρεις αποκλειστικά στην κάβα της ΑΒ σε επιλεγμένα καταστήματα.

Μάθε περισσότερα για την πρωτοβουλία εδώ

 

Black Squirel

Χρώμα: Ερυθρός ξηρός

Ποικιλία: Ξινόμαυρο – Merlot

Χαρακτηριστικό: Αρωματικός χαρακτήρας & ευχάριστη γεύση

Συνοδεύει: φαγητά με έμφαση το κρέας αλλά και χορτοφαγικές επιλογές όπως μανιτάρια, μελιτζάνες & φακές

το θελω

Lucky Squirrel

Χρώμα: Λευκός ξηρός

Ποικιλία: Malvasia Aromatica

Χαρακτηριστικό: Έντονος ανθικός χαρακτήρας και αρώματα φρούτων

Συνοδεύει: Σαλάτες, θαλασσινά, ψάρια & ζυμαρικά

το θελω

Proud Squirrel

Χρώμα: Ροζέ ξηρός

Ποικιλία: Merlot

Χαρακτηριστικό: Έντονα αρώματα φρούτων & απαλή γεύση

Συνοδεύει: Comfort food, παραδοσιακά λαδερά, εξωτικά ασιατικά πιάτα αλλά μπορείτε να το απολαύσετε & μόνο του

το θελω

Γλυκόπιοτα Κόκκινα Κρασιά

Πλούσια και ψαγμένη ποικιλία ερυθρών οίνων για κάθε περίσταση σε περιμένει να την ανακαλύψεις στην κάβα μας!

Αρωματικά Λευκά Κρασιά

Ανακάλυψε αγαπημένες ετικέτες από την Ελλάδα και τον κόσμο που έχουν επιλέξει με μεράκι οι ειδικοί μας και συνδυάζονται υπέροχα με όλων των λογιών τις γεύσεις!

Εκλεκτά Ροζέ Κρασιά

Ιδιαίτερες και δημοφιλείς γεύσεις από αγαπημένα αμπελοτόπια της Ελλάδας και του κόσμου σε περιμένουν να… “τις πιείς στο ποτήρι”!

ΑΒ Wines & Spirits Mastery

Το ΑΒ Mastery info kiosk το βρίσκεται στο τμήμα της κάβας στα καταστήματα μας. Μέσω της οθόνης αφής, μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε στη μεγάλη ποικιλία κρασιών από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, να μάθετε περισσότερα για το κρασί που σας ενδιαφέρει, να δείτε με ποιο φαγητό ταιριάζει, αλλά και να ανακαλύψετε συμβουλές από τον sommelier μας.

Μικροί Οινοποιοί Ελλάδας

Φέρνουμε στο τραπέζι σου μικρούς θησαυρούς του ελληνικού οίνου, εγκαινιάζοντας αποκλειστική συνεργασία με τον Σύνδεσμο Μικρών Οινοποιών Ελλάδος (ΣΜΟΕ), ο οποίος απαρτίζεται από μικρά και ιδιαίτερα οινοποιεία, το καθένα με το δικό του χαρακτήρα και ιστορία.
Αnολαύστε υπεύθυνα

To Για όλα όσα νοιάζεσαι χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.